Buss ,lastbil kamerasystem DVR

10 995 kr

Artikelnummer: 1990

Uppnå fjärrövervakning med DVR GPS-spårning / 3G / 4G / WiFi, bekväm fordonshantering på PC

Den mobila DVR-enheten stöder positionering i realtid, historisk bana, nedladdning och uppspelning av filer och andra specialfunktioner.


MDVR-system kombinerat med ADAS&DMS-funktion Intelligent 4CH HD MDVR allt-i-ett-enhet använder ADAS&DMS-teknik för att ge bättre prestanda.

DMS kan upptäcka och varna för förares felaktiga beteenden som trötthet, distraktion, ringa telefonsamtal, gäspningar, ingen förare, utan säkerhetsbälte, för att bidra till säker körning och enkel hantering av fordonsparken.


ADAS-funktionerna inkluderar kollisionsvarning framåt (FCW), varning för körfältsavvikelse (LDW), fotgängardetektering (PD), påminnelse om fordon för nära, vilket kan varna förare för potentiella kollisionsrisker och göra körningen säkrare.


MDVR-system kombinerat med BSD-funktion

Med BSD-algoritmen kan den intelligenta MDVR upptäcka fotgängare framtill, på sidan och baksidan av fordonet i realtid och undvika olyckor orsakade av döda vinklar. 

Därför är denna körhjälpsanordning viktig för stora fordon som lastbilar, bussar,

entreprenadmaskiner etc.


Funktioner:


►H.264/H.265-Stöd för dubbel kodning, vilket förbättrar användningen av lagringsutrymme och trådlös nätverkstrafik.

►ADAS+DMS+BSD-Integrerad med AI ADAS+DMS+BSD-algoritmer, realiserar körhjälp, trötthetsövervakning (inklusive säkerhetsbältesdetektering), dödvinkeldetektering och andra funktioner.

►Videoinspelningsfunktion - Full högupplöst bild; 

Stöd flera lägen för att utlösa inspelning; 

Stöd 512G stor kapacitet SD-kort videoinspelning.

►Flottshantering-PC-terminal fjärrövervakning i realtid, historisk spår- och videofråga, farliga händelser kan laddas upp till fordonsövervakningsplattformarna för att uppnå effektiv flotthantering.

►Bekväm drift-Stöd offline-operationer; 

Stöd IR-fjärrkontroll och platt interaktionsgränssnitt mellan människor och enheter, bekvämt för kunder att använda.

►Videoinnehållet har funktionen av avstängningsskydd, och videon kommer automatiskt att återupptas när det finns ett samtal.


Varför behöver vi Intelligent 4CH HD MDVR allt-i-ett-enhet?Har du någonsin oroat dig över följande frågor?

Var hittar man den perfekta fleet management-lösningen?

Hur rensar man döda vinklar vid övervakning av fordon?

Hur kan vi snabbt tillhandahålla bevis när vi råkar ut för olyckor eller stölder?


PJAUTO kan på ett omfattande sätt lösa dessa problem åt dig.

ULV AI Intelligent MDVR är en inbäddad artificiell intelligensprodukt baserad på djup visuell inlärning, med en noggrannhetsgrad på mer än 98 % i faktiska scenapplikationer. 

Produkten integrerar den aktiva säkerhetssynalgoritmen i den traditionella MDVR, som inte bara kan realisera övervakningsvideon, utan också utföra den visuella analysen av bilen och människorna, bedöma fordonets körtillstånd och förarens körtillstånd, 

rätta till förarens oregelbundna och trötta körbeteende i rätt tid och undvik trafikolyckor. 

Systemet används i stor utsträckning i lastbilar, bussar, skolbussar, logistikfordon, transportfordon för farligt gods, taxibilar, internetbilar, polisbilar, ambulanser och andra kommersiella driftfordon.