360° 3D buss, lastbil 4-6 kamerasystem

10 995 kr

Artikelnummer: 1992

360 surround bird view bilkamerasystem för bil lastbil? 

1. Potentiella faror gömda bland blinda områden. 

2.Möjlighet att repa på smala vägar samtidigt som ingen delar på kostnaden. 

3. Situationen för utpressare för bilolycka fortsätter att öka. 

4.Obestämt ansvar för påkörning bakifrån.


AI 360-graders panorama fågelperspektiv-system är lämpligt för tekniska fordon, lastbilar och husbilar, vilket ger en verklig 360-graders panoramautsikt i fågelperspektiv utan döda vinklar, vilket garanterar körsäkerhet. 

Den använder teknik för panoramabildsyntes och kan simulera en 3D-realistisk körscen. 

I kombination med radardetekteringssystem kan det förbättra körsäkerheten avsevärt. 

Designad speciellt för lastbilar, bussar, utryckningsfordon och andra transportsätt.


Användning: Lämplig för tekniska fordon, lastbilar, husbilar, bussar och andra transportsätt. 

Fördelar: - Ger en verkligt 360-graders panoramaövervakning i fågelperspektiv utan döda fläckar, vilket säkerställer körsäkerhet. 

- Med AI visuell dödvinkeldetektering känner den igen fotgängare och motorfordon i fordonets alla fyra riktningar, vilket ger varningar för döda vinkeln. 

- Stöder intelligent röststyrningssystem och automatisk vyväxling, vilket gör det enklare och säkrare för förare att använda. 

- 6-CH 1080P-ingång (4CH för 360AVM vision och 2CH för sidoblindvinkel)


- HDMI-skärm, ett gränssnitt som integrerar funktioner för display, strömförsörjning och seriell kommunikation (touch).


- Stöd extra radar och blinkande larm för varning


- Stöd för SD-kortlagring (256G), stöd för extern hårddisk (2TB)


Skäl att välja oss: - Vår produkt är speciellt designad för stora fordon, med en egenutvecklad 360-skarvningsalgoritm för stora fordon. 

- Vår produkt uppfyller ISO-7637-standarden, fordonets strömförsörjningsspecifikationer och har en bred spänningsdesign på DC12-36V. 

- Vår produkt stöder flera videoutgångar och fyra riktningar 16-sonds ultraljudsradar, vilket ger omfattande övervaknings- och assistansfunktioner. 

- Vår produkt stöder AI visuell dödvinkeldetektering, inre och yttre ljud- och ljuslarm och röstsändningsfunktioner, vilket ger ett omfattande aktivt körsäkerhetsassistanssystem. 

- Vår produkt stöder proprietära algoritmer, intelligent röststyrning, automatisk vyväxling och säkerhetsfunktioner, vilket gör det enklare och säkrare för förare att använda


Produktfunktioner:


1. Speciellt utvecklad 360-graders panoramabilder för lastbilar och specialfordon, med egenutvecklad 360-skarvningsalgoritm för stora fordon, liten storlek, högintegrerad, bred temperaturdesign och driftstemperatur kan nå -20~70 grader. 

2. Produkten uppfyller ISO-7637-standarden, fordonets strömförsörjningsspecifikationer och har en bred spänningsdesign på DC12-36V, omvänd skyddsdesign, förstärkt TVS+ESD-design, och huvudströmförsörjningen har en faraday-kondensator för att säkerställa 

tillförlitligheten för obehörig avstängningsinspelning. 

3. Produkten stöder flera videoutgångar och stöder CVBS/VGA/HDMI/AHD. 

4. Produkten stöder fyrvägs 16-sonds ultraljudsradar, kombinerat med fordonshastighetssensor, proprietär algoritm och realtidskommunikation med 360 panoramavy. 

Radarinformationen visas intuitivt på 360-fordonsmodellen, stöder förbättrad detektering av höger blinda område (BSD), stöder funktionen för filbytesassistans (LCA), och radarn är länkad med ljud- och ljuslarm för att ge döda vinkeln-varningar. 

5. Produkten stöder AI visuell algoritm för fyrvägsdetektering av döda vinkeln, som kan känna igen fotgängare och motorfordon i alla fyra riktningar av fordonet. 

Med yttre ljud- och ljuslarm varnar den fotgängare att inte närma sig lastbilens döda vinkel och inre rösthögtalare + indikatorlampor för döda vinkeln, vilket påminner föraren om att köra försiktigt när fotgängare eller motorfordon är i närheten. 

6. Produkten stöder CAN-kommunikationsfunktion, stöder kommunikation mellan original fordonsdata och 360-graders panoramavärden, realiserar IO-kontroll, beröring, rattvinkel, fordonshastighet, radar och annan original fordonsinformation. 

7. Produkten stöder vårt intelligenta röststyrningssystem som utvecklats speciellt för det stora fordonets 360-graders panoramabildsystem, som kan styra 360-graders panoramabilden genom rösten, vilket säkerställer körsäkerhet. 

8. Produkten stöder proprietära algoritmer. 

Genom sensorerna inuti värden kan 360-graders panoramabilden automatiskt byta vy enligt applikationsscenariot. 

10. Stöder SD-kortlagringsmetod, liten storlek, låg strömförbrukning och super antiseismisk. 

11. Produkten stöder produktläge för elektronisk backspegel, med unik dubbel AHD-utgångsfunktion, som samtidigt kan visa 360-gradersbilden på två skärmar. 

12. När den är ihopkopplad med vårt företags produktions- och fordonsspecifika display, Android-bilmaskin, kan den uppnå touchkontroll och högupplösta displayfunktionerFör att hantera situationer där det finns människor eller hinder som passerar eller vistas direkt under fordonets front i väntan på parkering, detekterar radarn i förväg och radarsummern i bilen ljuder för att påminna föraren om att det finns människor eller hinder direkt under bilen. 

framför fordonet. 

Samtidigt växlar 360-gradersvyn automatiskt till en vidvinkelvy framåt, och presenterar en 180-graders bild av fordonets front för föraren för att undvika olyckor orsakade av döda vinklar.

När du är parkerad trycker du på varningsblinkersen, och 180-graders vidvinkelbilden för varje kamera och 720-graders vidvinkelbilden för de 4 kamerorna kommer att visas i realtid på skärmen för att garantera parkeringssäkerhet. 

Vid körning i hög hastighet, om ett fordon kommer in i radarområdet på vänster eller höger baksida och blinkersen slås på för att byta fil, ljuder summern i bilen för att påminna föraren om det finns en bil i rullgardinen 

fläck. 

Summern ljuder inte om det inte finns någon bil i döda vinkeln.

Specifikation


Beskrivning


AI 360 Panoramic View DVR-system


Videoutgång: AHD 720P/CVBS/VGA/HDMI


Kameraingång: : 6-kanals


Utlösningssignal


helljus, blinkers, backljus


Videoinspelning:  H.265-algoritm 1920*1080@25fps


Lagringsmedium: U disk/SSD


Strömförbrukning: 10-30W


Driftspänning: 12-36V


Kameralinsvinkel: diagonal 210°


Kamera IP-klassificering: IP68


Kameraupplösning: AHD 1080P


Förvaringstemperatur: -40ºC~+80ºC


Arbetstemperatur: -20ºC~+70ºC