Lasbil,husbil skåpbil solcell wifi backkamera 500 meter

1 349 kr

Artikelnummer: 2127


Snabb leverans!!

Solcell wifi backkamera


【Enkel installation】 Konfigurera din trådlösa backupkamera enkelt med appen för iPhone och Android-enheter, bara enkla steg att använda, installera appen och ansluta till kamerans WLAN.


【Supermagnetisk montering】 Utrustad med 6 kraftfulla magneter fäster denna backupkamera enkelt på vilken metallyta som helst, den kan också tas bort och fästas på andra fordon på en metallyta när som helst, perfekt för lastbilar/husbilar/skåpbilar/lastbilar/campare/ 

traktorer/bilar/SUV:ar/vändskive.


【Förläng batteritiden med solenergi】 Rv-backupkameran har ett 9600mAh uppladdningsbart batteri + solpanel för längre användning, solenergi laddar och saktar ner strömförbrukningen, USB-C-kabel ingår för laddning.


[Super Strong Magnetic Backkamera Wireless]: Backupkamera för lastbil kommer med superstarka 6 magneter som tillåter denna trådlösa

släpvagnsbackkamera som ska monteras på valfri metallyta som ett säkerhetsparkeringssystem, perfekt för användning med ett brett utbud av fordon inklusive husbilar/släpvagnar/bilar/lastbilar/husbilar/traktorer/skåpbilar/suvs/vumma/pickup.


[Robust trådlös signal]: Denna wifi-backupkamera ger en stabil, oavbruten digital signal, även när den är monterad på en 30 fots trailer. 

Du kan använda detta backkamerasystem trådlöst för säkerhetskopiering, övervakning, bogsering eller koppling