Wifi backkamera med batteri & magnet

1 595 kr

Artikelnummer: 2254

Trådlösa Wi-Fi backkameror är lämpliga för stora fordon och små bilar, de är ett universellt backningshjälpmedel för alla typer av fordon


För större fordon (t.ex. stadsjeepar, MPV, skåpbilar, lastbilar, etc.) kan en trådlös Wi-Fi-backkamera ge bättre synfält och sikt bakåt. 

Dessa stora fordon har vanligtvis stora karosser och döda vinklar där sikten kan vara begränsad vid backning. 

Backkameror hjälper förare att få en tydlig bild av vad som finns bakom dem genom videoströmning i realtid, vilket gör backningsprocessen säkrare och enklare. 

För mindre fordon (t.ex. sedanbilar, kompakta fordon etc.) kan trådlösa Wi-Fi-backkameror också ge många fördelar. 

Även om ett litet fordon har bättre sikt vid backning är en backkamera fortfarande ett användbart hjälpmedel som kan öka förarens förtroende och säkerhet. 

På en fullsatt parkeringsplats eller på en smal väg kan en backkamera hjälpa förare att få en mer exakt bild av sitt fordons position och undvika att kollidera med andra fordon eller hinder.
【Inbyggt batteri med hög kapacitet】 Kameran har ett inbyggt 6400 mAh batteri som kan arbeta kontinuerligt i 32 timmar på dagen och 18 timmar på natten. 

En sådan batteritid tillåter användare att fortsätta använda kameran under långa timmar av säkerhetskopiering och parkering utan att behöva laddas ofta. 

【Strömknapp】 Utrustad med en tryckknappsbrytare kan användare manuellt styra kameran på/av för att aktivera eller inaktivera kamerafunktionen när som helst efter behov. 

Denna design är bekväm för användare att stänga av kameran när de inte behöver backa, vilket sparar batteri och resurser. 

【Batterinivådisplay】 Utrustad med en 4-cells laddningslampa kan den visa batteriets laddningsstatus i realtid, så att användare kan känna till kamerans strömstatus för att ladda den i tid. 

【Nattseende】 Kameran är utrustad med 5 infraröda mörkerseende lysdioder för att ge bättre mörkerseende på natten eller i svagt ljus. 

Detta tillåter användare att få en tydlig bild även i svagt ljus och förbättrar backningssäkerheten. 

【2,4 GHz antenn】 En antenn i 2,4 GHz-bandet används för att upprätta en Wi-Fi-anslutning med en smartphone eller surfplatta. 

En sådan trådlös anslutning tillåter användare att bekvämt se livevideoströmmar från sina mobila enheter (25 meter normalt wifi-anslutningsavstånd). 

【Manuell justerbar kameravinkel】 Kameran kan vinklas manuellt från 0 grader till 100 grader. 

Detta gör det möjligt för användare att justera kamerans vinkel för optimal sikt bakåt beroende på olika backningsbehov och miljön bakom dem.
【Magnetisk bas】 Kameran är utrustad med en magnetisk bas som enkelt kan fästas på baksidan av fordonet eller på andra lämpliga platser. 

Denna design gör det enklare att installera och ta bort kameran utan att behöva ytterligare fixturer. 

【Exklusiv APP-anslutning】 Kameran kommer med en exklusiv APP, som kan laddas ner genom att skanna QR-koden eller söka efter den. 

efter att ha anslutit till den exklusiva APP kan användare enkelt se realtidsvideon, göra inställningar och justeringar och använda andra funktioner.
Denna trådlösa Wi-Fi backkamera har utmärkt vattentät prestanda och uppfyller IP67 vattentät standard, samt en robust metallkropp och vattentät och stötsäker ingjutningsprocess. 

Den fungerar stabilt i alla dåliga väder- och vägförhållanden och förhindrar effektivt vatten och damm från att tränga in. Metallkroppen säkerställer dess hållbarhet och stöttålighet, vilket gör att den kan ge tydlig backhjälp på ett tillförlitligt sätt under lång tid. 

Oavsett om det regnar eller på en gropig väg, kommer denna vattentäta kamera konsekvent ge dig sinnesfrid bakom ratten.
Kameran är utrustad med ett kraftfullt synfält på 140° vidvinkel, vilket ger föraren en mer omfattande vy bakåt. 

Synfältet med vidvinkel är utformat för att göra det möjligt för förare att snabbt upptäcka potentiella hinder, fotgängare eller andra fordon för att undvika potentiella kollisionsrisker. 

Oavsett om det är på trånga parkeringsplatser, trafikerade trafikkorsningar eller smala vägar, ger den här kameran förare pålitligt stöd för backning för att Magnetisk bas WIFI trådlös säkerhetskopieringskamera


Stöder Anslutningsmobilappar 【Android & IOS System】


Omvänd linjebild Blindzonsövervakning bakifrån


Upplösning


640*480(0,6 miljoner)


Bildsensor


CMOS 1/4"


Betraktningsvinkel


140 grader


Överföringsavstånd


Normalt wifi-avstånd, 25M i öppet avstånd


Överföringsbandbredd


20 Mbps (max)


Systemet


PAL NTSC Automatiskt


Batterikapacitet


6400mA


Display för batterinivå


Ja, 4 LED-lampor


Batteriladdningstid


DC5,5 12-24V/6H


Arbetstid


Dagtid/32H Night Vision/18H


Kamera justerbar vinkel


0-100 grader


Installationsläge


Magnetbasadsorptionsinstallation


Parkeringsguidelinje


ON/OFF Växlingsbar


Vattentät nivå


IP67


Nattseende


Stöd

säkerställa en smidigare och säkrare backningsprocess.