Nintendo Switch Mario Tennis Aces

690 kr

Artikelnummer: 85

Detta Mario Tennis-spel ger en ny nivå av skicklighet och konkurrens till Nintendo Switch: Mario Tennis Aces!


Mario kliver upp på banan i stilren tennisdräkt för intensiva möten mot en mängd karaktärer i fullblåsta tenniskamp. Det finns mer än 15 spelbara karaktärer, var och en med sina egna distinkta egenskaper!


Nya rynkor i tennisspel utmanar din förmåga att läsa en motståndares position och stroke för att avgöra vilket skott som ger dig fördelen. Spelet erbjuder ett raffinerat förhållningssätt till tennisspel, med fokus på djupa strategiska utdelningar och oavbrutna, delade sekundstrategier.


Och den här gången lägger spelet till det första berättelseläget sedan Mario Tennis: Power Tour-spelet på Game Boy Advance, som erbjuder en ny smak av tennisspel, med en mängd olika uppdrag, bossstrider och mer.


De olika spelstilarna i Nintendo Switch-systemet gör att upp till fyra spelare * kan gå på banan tillsammans - när som helst, var som helst!


När du väl har anslutit online2 kan du spela en match med dina vänner eller andra spelare. Händelser och onlineturneringar kommer att hållas ofta, så att du kan tävla mot andra spelare.


Det finns också Swing-läge, som låter dig använda din Joy-Con som en tennisracket. Det här läget är perfekt när du vill spela spelet vardagligt med dina vänner och familj, eller bara för att få din kropp att röra sig.1 Ytterligare tillbehör, spel och / eller system kan behövas för flerspelarläge, säljs separat.


2Internetanslutning krävs under onlinespel. Registrering och koppling av Nintendo-kontot och godkännande av Nintendo-kontoavtalet och sekretesspolicy krävs. Onlinetjänster kräver ett Nintendo-konto. Från och med september 2018 kräver vissa onlinetjänster också ett betalt abonnemang. Betald tillgänglighet för onlinetjänster kan begränsas beroende på plats.