Nintendo Mario Kart Live: Home Circuit - Mario

1 290 kr

Artikelnummer: 83

Nintendo Switch Mario Kart Live: Home Circuit - Mario

Ställ in, redo, gå!

Förvandla ditt hem till ett tävlingsbana med Mario Kart Live: Home Circuit, den helt nya Mario Kart-spelupplevelsen för Nintendo Switch!

Kör en kart på det välkända Mario Kart-sättet - men i den verkliga världen! En kamera inbyggd i kartan överför loppet live till skärmen på din Nintendo Switch-konsol eller TV. Upplev med egna ögon hur ditt hem förvandlas till havsdjup, sandiga öknar och andra klassiska Mario Kart-platser.

Ditt hem blir en tävlingsbana!

Steg 1: Förberedelserna

Först förbereds grindarna och placeras på golvet i rummet.

Steg 2: Spåret

Styr din kart genom alla fyra portarna för att skapa ett spår av vilken form som helst - precis som du vill ha det!

Steg 3: Kom igång!

Nu kan du tävla mot Koopalings i åtta Grand Prix Cup!


Upplev dina fyra väggar från ett helt nytt perspektiv: Real Mario Kart-racingkul som blir verklighet på din skärm! På ditt självskapade spår ser du andra förare som försöker kämpa för seger och hitta praktiska föremål som ger dig en fördel i loppet!

Spelet påverkar också din riktiga kart: om du använder en turbo-svamp kommer din kart tillfälligt att accelerera. Men om en röd tank från en annan förare träffar dig, stannar den.

Vänner och familj kan träffas för tävlingar med flera spelare med upp till fyra deltagare. Varje spelare behöver sin egen kart, en Nintendo Switch-konsol och en kopia av programvaran.

Det ingår:

Kart x 1

Grindar x 4

Riktningsskylt x 2

USB-laddningskabel

Viktigt: En Nintendo Switch- eller Nintendo Switch Lite-konsol (säljs separat) och Mario Kart Live: Home Circuit-programvara krävs för att använda den här produkten. Mario Kart Live: Home Circuit-programvaran kommer att vara tillgänglig för gratis nedladdning från Nintendo eShop och den här webbplatsen från