HUAWEI FREEBUDS 3 CM-H - WHITE

1 295 kr

Artikelnummer: 19

Funktioner

14,2 mm dynamisk drivrutin

Intelligent brusreducering

20 timmars uppspelning tillsammans med laddningsväska

Upphets mer än dina öron

Mer än ett episkt att lyssna på, den helt nya HUAWEI FreeBuds 3 är fantastisk att titta på. Inspirerat av naturen är det symmetriskt runda laddningsfodralet en fest för ögonen och kompakt att hålla eller hålla i fickan, väskan eller var som helst. 

Känn komforten i fantastiskt ljud

HUAWEI FreeBuds 3's Dolphin Bionic Design passar i dina öron för en mer bekväm och stabil bärning, samtidigt som du levererar det fokuserade ljudet djupt i dina öron. Öppen passform är ergonomiskt konstruerad för maximal komfort.

Chipset Revolution: omdefiniera Bluetooth-anslutningar


Utrustad med världens första certifierade BT / BLE dual-mode Bluetooth 5.1 SoC, HUAWEI Isochronous Dual Channel-överföringsteknik och en klassledande 356 MHz ljudprocessor, levererar HUAWEI FreeBuds 3 en stabil, snabb Bluetooth-anslutning samt ett exakt ljud och videosynkronisering. Spel är roligare och videor är mer uppslukande.


Ren lyssnande med aktiv brusreducering

ANC i kombination med klassledande ljudprocessor ger exakt miljöbrusreducering som optimeras i realtid, fångar och avbryter bakgrundsbrus när det ändras. Oavsett i den trånga tunnelbanan eller i en bullrig restaurang kan du fortfarande njuta av kristallklar musik.

Bensensor, rensa samtal

Med den inbyggda benröstsensorn kan HUAWEI FreeBuds 3 bättre ta upp din röst genom benvibrationer så att din röst förbättras i enlighet därmed för att göra den tydlig och sticka ut under telefonsamtal medan omgivningsbuller har minskat.


Aerodynamisk mikrofonkanaldesign


Vindbrus förstör viktiga samtal. Den aerodynamiska mikrofonkanaldesignen kan undertrycka vinden som passerar förbi för att minska vindbruset effektivt så att du kan få tydliga samtal när du går på en blåsig dag, joggar eller till och med cyklar i 20 km / h.

Pop-Open, direktparning

När du parar ihop HUAWEI FreeBuds 3 klickar du bara på popup-fönstret för att para ihop dem. Efterföljande parning sker automatiskt. Njut av din favoritmusik direkt.

Smart laddning, håll dig på språng

Förutom att använda det traditionella USB Type-C-laddningssetet kan du helt enkelt lägga fodralet på en trådlös laddningsmatta för snabb trådlös laddning eller använda HUAWEI-smarttelefonen för omvänd laddning. Det fulladdade fodralet har stöd för laddning av öronproppar i cirka fyra gånger. Teknik gör laddningen enkel.